Jane Ødegaard

Om meg

Bak hagekolonien.no er jeg, Jane Ødegaard. Jeg har alltid drømt om å gjøre navnet internasjonalt og bytte navn til Jane Garden. Garden på norsk og Garden på engelsk har jo noe med hage og dyrking. Og det er akkurat det jeg driver med på Hagekolonien. Vi (mannen min og meg med to gutter) har hatt den i noen år nå. Og her blir mine bondegener tent til liv.

Jane Ødegaard

Her er jeg.

Hagekolonier eller kolonihager er som regel lagt til byer. Vår ligger i Oslo, på Solvang. Solvang kolonihager er stort, derfor er den delt inn i 5 avdelinger. Husene kan være på maks. 40 kvm (men mange har hems og fult utbygd kjeller), og hagene er fra 250 kvm til 1. mål (for de heldige). Min hagekoloni er på 40 kvm, pluss en liten hems, og 500 kvm hage. Her har jeg frukttrær, bær- og prydbusker, blomster og egen dyrket mat i paller. Det er begrenset hvor mye man kan ha her, så derfor henter jeg litt inspirasjon hos naboer.

Jeg er grafisk designer, redigerer, journalist og fotograf. Her håper jeg du henter inspirasjon enten du har, ønsker eller drømmer om en kolonihage. Kanskje du er blomsterelsker som meg, liker gjenbruk eller kanskje bare har samme stil. Du er velkommen til å kikke inn i min verden.